Informatiebrief schoolfotograaf

Beste ouders/verzorgers,


Op dinsdag 10 april komt Flits&Fun de schoolfoto’s maken.

We hebben met school gekozen voor een donkergrijze achtergrond.


Nadat de foto’s zijn gemaakt, hebben wij +/- 3 weken nodig om alles te verwerken en online te zetten. Zodra de foto’s online staan ontvangt u van ons een mail met de inloggegevens. In een aantal gevallen zult u een brief met inloggegeven via school ontvangen. Met deze gegevens kunt u op onze website http://www.flitsenfun.nl inloggen. Via deze website kunt u de foto’s bestellen. De schoolfoto’s zullen tot een bepaalde datum te bestellen zijn. Hierna kan er niet meer ingelogd worden.


Broer/zus

Broers en zussen die op school zitten gaan onder schooltijd samen op de foto. Indien u een bestelling plaatst van tenminste €11,95 ontvangt u met de speciale code die in de inlogbrief staat de broer en/of zus foto (formaat 13x18) gratis. Deze is per gezin eenmalig te gebruiken.


Gezinsbon

Indien u een bestelling plaatst van tenminste €11,95 krijgt u een bon voor een fotoshoot van het hele gezin voor slechts €19,95! Hiervoor graag een afspraak maken via 0118-414081. De opnames zijn op geselecteerde zaterdagen en het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij!


Bestellen

Indien u voor 4 mei 2018 bestelt kunt u kiezen om de bestelling gratis naar school te laten verzenden. Deze wordt dan in week 19 naar school verstuurd. Verder kunt u kiezen om uw foto’s in onze winkel in Vlissingen op te halen of thuis te laten bezorgen.

Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze site. Misschien is uw vraag al eens gesteld en kunt u het antwoord terugvinden tussen de veel gestelde vragen.


We kijken ernaar uit om de foto’s te gaan maken!


Met vriendelijke groet,

Het team van Flits&Fun