Nieuwsbrief april 2018

                                                                                     NIEUWSBRIEF 20 april 2018

 

Aan onze leerlingen en de ouders/verzorgers,

 

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van april 2018. Vandaag hebben we een supergezellige dag gehad, die in het teken stond van de Koningsspelen. Na vandaag start voor alle kinderen een welverdiende meivakantie. We zien elkaar weer op maandag 14 mei.

 

Koningsspelen…

Vanochtend begonnen we eerst met het hijsen van de vlag. En er werd volop gedanst op het nummer Fitlala. Daarna gingen we lekker ontbijten, wat super was georganiseerd door de ouderraad. Daarna zijn de kinderen in groepjes allerlei spelletjes gaan doen. Het was een geweldig sportieve ochtend waar iedereen van heeft genoten.

Via deze nieuwsbrief willen we alle ouders/grootouders/verzorgers, die deze morgen mogelijk maakten, hartelijk bedanken!

 

Springkussen…

Op de dag van De Koningsspelen wordt ons nieuwe springkussen voor het eerst in gebruik genomen. We hebben dit kunnen aanschaffen wegens een grote gift van juffrouw Ada Poleij. Zij werkt inmiddels al een tijdje niet meer bij ons op school, maar voelt zich nog altijd sterk betrokken bij de school en de leerlingen. Grote dank aan juf Ada natuurlijk. Naast de gift hebben we ook wat geld van het Jantje Beton fonds er bij gelegd. Tijdens de Koningsspelen gaan we er volop van genieten. Nogmaals heel veel dank aan juf Ada namens alle leerlingen en het team!

 

Schoolvoetbal…

De afgelopen weken hebben veel jongens en meiden uit de bovenbouw hun beste beentje voor gezet tijdens de schoolvoetbal. Deze middagen zijn prima verlopen. We hebben op het voetbaltoernooi een super-visitekaartje afgegeven met sportiviteit en voetbalklasse. Er is veel gewonnen, af en toe gelijk gespeeld en soms verloren. De sfeer was er niet minder om. Het 7–tal van de meisjes heeft de kwartfinale gehaald. Het elftal van de jongens heeft zelfs de finale gehaald. Deze konden ze helaas niet winnen, maar ze zijn wel prachtig tweede geworden.

 

Osteopathie…

Op maandag 4 juni komen de osteopaten weer een hele dag naar school. U kunt uw kind nog aanmelden voor deze dag. Behandeling is en blijft gratis. Wel moet er altijd een van de ouders (minimaal) bij aanwezig zijn. Aanmelden kan via tweern@respont.nl

Waarom zou u uw zoon of dochter aanmelden? Het doel is om kinderen die klachten hebben (bijvoorbeeld onverklaarbare lichamelijke klachten, hoofdpijn of buikpijn of problemen op het gebied van lichaamshouding) kennis te laten maken met osteopathie door hen één of meerdere behandelingen aan te bieden. Een behandeling duurt meestal zo'n 45 minuten.


Agenda april, mei, juni, juli 2018…

zaterdag 21 april t/m zondag 6 mei meivakantie, alle leerlingen vrij
maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei lesvrij,  leerlingen vrij, personeel wel werkzaam 
donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei Hemelvaart, alle leerlingen vrij
maandag 21 mei Pinksteren, alle leerlingen vrij
donderdag 24 mei schoolsportdag B6/7 en B7
dinsdag 29 mei Praktisch Verkeersexamen ll. BBS
woensdag 6 juni t/m vrijdag 8 juni Schoolkamp B8/BBS
maandag 11 juni  Lesvrij, leerlingen vrij, personeel wel werkzaam
dinsdag 12 juni  studiedag, alle leerlingen vrijdag
woensdag 13 juni t/m vrijdag 15 juni Schoolkamp M-groep
maandag 2 juli  Uitvoering Musical BBS
woensdag 4 juli BBS leerlingen “Springen de school uit”, 12.30u
vrijdag 6 juli 
studiedag, alle leerlingen vrij
maandag 9 juli             Begin zomervakantie