Nieuwsbrief juni 2021

Beste ouder(s)/verzorger(s), 

 

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Op het moment van schrijven zijn we druk bezig met de afronding van het schooljaar. We houden het daarom kort deze keer. In de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie vindt u alle informatie die van belang is om goed te kunnen starten na de zomer. 

 

Veel leesplezier, 

Team De Tweern 


Kwink 

Volgend schooljaar starten we met een nieuwe methode/aanpak sociaal emotioneel leren.

We gaan aan de slag met Kwink.

U krijgt verdere informatie hierover in de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. 


Zwerfboekenstation 

Aan het begin van de maand ontvingen we van een ouder uit O4 een grote stapel boeken voor in de zwerfkast. Daar zijn we ontzettend blij mee, hartelijk dank daarvoor! 

Mocht u thuis ook kinderboeken hebben die niet meer worden gelezen, dan maken wij daar graag een zwerfboek van. Ons zwerfboeken station staat in de centrale hal bij de hoofdingang en kinderen kunnen daar zelf een boek komen uitzoeken om thuis te lezen. Voorwaarde is wel dat het boek daarna weer terugkomt zodat een ander het kan lezen. De RT kinderen hebben voor de meivakantie allemaal een zwerfboek uitgezocht, ook die moeten weer mee terug naar school, zodra ze zijn uitgelezen. Een zwerfboek is goed te herkennen aan de sticker op de voorkant van het boek.