Nieuwsbrief maart 2022

Beste ouder(s)/verzorger(s), 
Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart. Veel leesplezier! 
Team DeMarel 

Koningsspelen  

Op vrijdag 22 april willen we aandacht besteden aan de Koningsspelen. We hopen dat dit jaar weer ‘ouderwets’ te vieren. Via de leerkracht wordt u hierover verder geïnformeerd.  

Uiteraard verwachten we alle kinderen en collega’s die dag in oranje/rood/wit/blauw!  

We gaan er met z’n allen een feestje van maken!  

Lege batterijen  

Wist u datde kinderen lege batterijen op school in kunnen leveren? De opbrengst storten we ieder jaar door naar een goed doel. Mocht u nog lege batterijen hebben liggen thuis, geef ze gerust mee naar school.  

Pasen 

Op woensdag 13 april zal er op verschillende wijze aandacht in de groepen besteed worden aan het Paasfeest. Daarna kunnen de kinderen gaan genieten van lekker lang weekend. 

Update groen schoolplein De Marel! 

Hierbij weer een korte update van het groene schoolplein. We komen steeds een stukje dichter bij ons mooie groene schoolplein. We hebben het formele stuk nu bijna rond en kunnen bijna beginnen. Er moeten nog wat kleine aanpassingen gedaan worden en wanneer de aannemer akkoord gaat,kunnen we  in de zomervakantie starten.  

Er komen twee grote buitenleslokalen waar dan een start mee gemaakt wordt. We hebben nog een tennistafel aan de zijkant van ons schoolplein die weg moet. Deze is gratis af te halen op school. Het is een grote betonnen tennistafel die met groot transport gratis afgehaald kan worden. Bij interesse graag even telefonisch contact opnemen met school. Ook worden zoveel mogelijk materialen hergebruikt. Hieronder een impressie van hoe het eruit komt te zien volgend schooljaar. 

Agenda  

  • Donderdag 14 april: studiedag, alle leerlingen vrij 

  • Vrijdag 15 t/m maandag 18 april: vrij i.v.m. Pasen 

  • Vrijdag 22 april: Koningsspelen 

  • 25 april t/m 8 mei: meivakantie